Miskolc hírek

IX. Országos Csokoládé Fesztivál

IX. Országos Csokoládé Fesztivál

Augusztus 26-28-án rendezik meg Szerencsen a Csokoládé Fesztivált, ahová várják az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket és kiállítókat.

Idén a nulladik napon a sporté a főszerep, melyen a fiatalok kedvenc sportolóikkal találkozhatnak, többek között Vincze Ottóval és Görbicz Anitával. Ezen a napon adják át az „Év polgármestere”, „Az év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, és természetesen zenei fellépők, mint a Wellhello valamint Majka és Curtis is tiszteletüket teszik a fesztivál közönsége előtt.

 

csokoládé

 

Péntektől vasárnapig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark várják a szórakozni vágyó felnőtteket és gyerekeket. A hagyományos felvonulás idei résztvevői mazsorettek, népi együttesek, fúvósok és veterán autók. Mindhárom napon kirakodó- és csokoládévásár, kóstoltatás, csokoládé szökőkutak és neves gasztronómiai séfek gondoskodnak a vendégek ellátásáról.

 

 

/T.D.