Miskolc hírek

Kriza Ákos polgármester a miskolci fejlesztésekről

Kriza Ákos polgármester a miskolci fejlesztésekről

Folytatjuk a fejlesztéseket! - ezt ígéri Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város jelenlegi fideszes polgármestere, polgármester-jelöltje.

Lezárjuk a 36 milliárd forint értékű Zöld Nyíl Miskolci Villamos Projekt fejlesztését. A pályaépítés gyakorlatilag lezárul az állomás előtti Kandó Kálmán tér átépítésével. Folyamatosan érkeznek a Skoda villamosok, amelyek teljesen megváltoztatják a miskolci tömegközlekedést. Olyan utas információs, valamint prioritást biztosító közlekedés-szabályozó rendszer lesz, mely révén a villamos gyakorlatilag zöldhullámon tud végigfutni az egész városon. Szabályozzuk az autóbusz-, illetve a villamosközlekedés kapcsolatát, valamint az utasok számára is egy európai szintű tájékoztató felületet alakítunk ki - ismertette.

 

 

Kriza Ákos polgármester a miskolci fejlesztésekről
Folytatnunk kell a miskolctapolcai strandfürdő fejlesztésének a második ütemét, hogy megvalósuljon az az élményfürdő-komplexum, amit közösen álmodtunk meg a miskolciakkal. A diósgyőri vár, illetve a környezetének a fejlesztése sem állhat meg. Kiemelt programpontunk volt és maradt is a közbiztonság erősítése. Azt mondtuk, az első és legfontosabb a látható és intézkedő hatóság. Ezért 60 millió forintot biztosítottunk a rendőrségnek, hogy erősítse a járőrszolgálatot. Kriza Ákos aláhúzta, a következő ciklus végére lezárul a nyomortelep-felszámolási program Miskolcon.

 

Forrás: fidesz.hu

-csa-