Miskolc hírek

X-Faktor casting Miskolcon is

X-Faktor casting Miskolcon is

2016-ban visszatér az X-Faktor az RTL Klub képernyőjére! Az elmúlt évek legnépszerűbb magyarországi énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői Miskolcra is ellátogatnak: az egyetemi napokon várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Ráadásul 2016-ban minden eddiginél nagyobb, összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd azt, akiben megvan az a bizonyos X-Faktor. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

 

X-Faktor Casting Miskolcon
Mindenkinek adott a lehetőség 2016. május 5-6-7-én

 

A műsorra már javában folynak a meghallgatások, a Miskolci Egyetemi Napokra (MEN) is ellátogatnak a szerkesztők.

 

A meghallgatások helyszíne és időpontja:
• Miskolc – Egyetemváros, RW Miller Klub – május 5., 6., 7. kezdés: 19 órától

 

A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

 

A meghallgatásokról bővebb információt a mellékelt plakátokon, a legfrissebb híreket pedig az X-Faktor hivatalos facebook-oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary) és a helyszínekhez kapcsolódó eseményeknél találják meg az érdeklődők.

 

A műsorra az rtlklub.hu/xfaktor2016 oldalon, illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben is lehet jelentkezni.

 

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor

 

RTL Magyarország
Marketingkommunikációs osztály