2019-ben is hasítanak a bulikütyük

A party kellékek netovábbja idén a személyre szabottság. Vicces, egyedi nyakpántok, buli kalapok, lufik, mintás szívószálak szerepelnek a toplistán. Te mivel készülsz az ünneplésre?

Minden évnek megvannak a maga hóbortjai. Ezek jellemzően mókás, szigorú értelemben véve nem létszükségletet jelentő, de „muszáj megszerezni” érzetet keltő kiegészítők, amik trendivé, emlékezetessé és megismételhetetlenné teszik a nagy napot. Biztosan emlékszel még, hogy a tavalyi abszolút befutó a felfújható unikornis matrac volt, pár éve pedig a selyemvirágos hippi fejpántokért álltunk sorba. Idén, a hatalmas választéknak és egyre gazdaságosabbá váló emblémázásnak köszönhetően a perszonalizált cuccoké lesz a főszerep! Mutatunk pár vagány ötletet, amivel személyessé tehetsz szülinapot, esküvőt, diplomaosztót!

 

1. Dekor minden mennyiségben

 

Az internet korában esetenként már szemtelenül olcsón elcsíphetünk jobbnál jobb, őrültebbnél őrültebb girlandokat, füzéreket, asztali futókat. Ne csak lagzira gondolj – egy évfordulót vagy házavatót is feldobhatsz a megfelelő kiegészítőkkel. A számtalan poliészter, papír vagy textil alapú dekorációnak ráadásul egyre több cég az egyedi dizájnolását is vállalja. Válogass össze pár kedvenc fotót, tervezz egy frappáns logót, vagy írj egy ütős, csak a meghívottak számára érhető üzenetet, és tetesd rá a felületekre. Meglátod, a vendégek le se fogják venni a szemüket a láthatóan nekik szóló apróságokról!

 

2. Nyakpántok – nem csak konferenciákra

 

Egy igazi buli mit sem ér pár szellemes játék nélkül, melyekkel felrázod a hangulatot, összehozod az embereket. Ossz szét híres szerelmespárok neveit tartalmazó passztartó szetteket, és mindenkivel kerestesd meg elveszett párját, ültetési rendnél válassz a buli tematikájához igazodó fantázianeveket – a szórakozásnak csak a képzelet szab határt, a lényeg, hogy mindenkit bevonj a mókába!

 

Egy poénos rajz vagy embléma, néhány jó szín, egy klassz grafika kell csupán, hogy isteni ereklye váljon a névtáblákból. Mára a vízálló és kopásálló, a szivárvány minden színében elérhető nyakpántok emlékbe, ajándékként igazi közönség kedvencekké váltak, de még jellemzően a nagy fesztiválokhoz, a szuperkoncertekhez kötjük őket. Lepd meg családodat, barátaidat egyéni nyakba akasztóval, és fürdőzz a sikeredben!

 

3. Kalapok, sapkák, fejfedők kifulladásig

 

Születésnapi papír csákók

 

Tengerészek, katonák, cupcake-ek, egy egész állatkert – hidd el, határ a csillagos ég! Ha haverjaiddal csapsz egy laza balatoni hétvégét, szerezz be beceneveitekkel ellátott, grillcsirkét formázó sipkákat, ha a csajokkal mentek bulizni, válassz színes tiarákat. Sőt, a kedves családot is nyugodtan lepd meg meredekebb ötletekkel – gondolj csak bele, pár év múlva mennyit fogtok nevetni a szokatlan, de – valljuk be – végre nem karót nyelt csoportképeken!