Divat

Vonzón és komfortosan egyrészes fürdőruhában Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az új dresszünkből?

Vonzón és komfortosan egyrészes fürdőruhában Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az új dresszünkből?

Nemcsak bikiniben lehetünk dögösek a strandon, sőt! Egy, a testalkatunknak megfelelően kiválasztott egyrészes fürdőruha előnyösen láttatja alakunkat, miközben magunk dönthetünk a stílusáról. Ki ne akarná a legtöbbet kihozni a nyárból?

 

Legyen szó akár tengerparti nyaralásról, vagy hétvégi strandolásról, felhőtlenül, derűsen akarjuk érezni magunkat, amikor nincs rejtegetni valónk, nem kell feszengenünk. Talán csak akkor jövünk rá, mennyire sokat hozzá tesz a nyárhoz egy jól megválasztott fürdőruha, amikor végiggondoltan választjuk ki a személyiségünkhöz és a testalkatunkhoz illőt.

Egy jó egyrészes

  • kiemeli az előnyeinket és elrejti, amit nem akarunk megmutatni,
  • karcsúbbnak láttat,
  • kényelmes,
  • magabiztossá tesz,
  • ha akarjuk, vonzzuk vele a tekinteteket,
  • egyszerűen jól nézünk ki és felszabadultan érezzük magunkat benne.

Stílusosak és csinosak lehetünk egyszerre, miközben nem kell feszengenünk attól, hogy kivillan, amit elrejtenénk, vagy azt éreznénk, hogy túlöltöztünk.

 

Eláruljuk, mi a trükk

 

Elsősorban ne a trendek, hanem a testalkatunk alapján válasszunk fürdőruhát! Eleve a legfrissebb kollekcióból választhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy stílszerűen fogunk megjelenni a vízparton. Ezek után érdemes élni a különféle testalkatokra megtervezett és bőséges fürdőruha választék lehetőségével.

 

A jól választott fürdőruha szebbé tesz

 

Amit az új egyrészes dresszünk adhat:

 

  • hódíthatunk benne erős csípővel vagy kisebb keblekkel a vízparton is
  • az anyag minősége és szabása segíteni fog tartani a karcsú vonalat
  • az alkalmazott szivacsos mellrészek természetes látvánnyal segítik a nőiességet
  • tengerparton és medence mellett is csinosak lehetünk, fürdődresszünk bírni fogja a strapát

 

Ha minőségi gyártótól kívánunk vásárolni, pontos leírást fogunk találni arról, hogy az egyes dresszek milyen speciális megoldással támogatják az alakformálást. Fűzők, merevítők, alakformáló betétek, húzások és bevarrások, állítható pántok segíthetik a vonzó megjelenés elérését. Egy kis odafigyeléssel könnyen megtalálhatjuk a nyár egyik legfontosabb kellékét, a számunkra legmegfelelőbb darabot. A szín és a méret mellett a kosár alapján is választhatunk. Ha megtetszik egy fürdőruha, csak el kell olvasnunk róla a leírást, hogy eldönthessük, megfelel-e az alkatunknak. Segítségükkel dögösebbek és fesztelenebbek lehetünk a vízparton – akár vékonyabbak, akár teltebbek vagyunk.