A VOSZ Mezőkövesden rendezett vállalkozói tapasztalatcserét

Tapasztalatcserére invitálta 2015.03.30-án a Mezőkövesd és  környéki vállalkozókat a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projektje keretében.

->Sajtóközlemény letöltése

 

 

\"ÁdámA VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 \"A munkáért!\" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

\"
\"A mai rendezvény célja az, hogy a VOSZ tagokat és az érdeklődő vállalkozókat olyan információk birtokába juttassuk, amelyek szükségesek a vállalkozásuk szempontjából\" - mondta Mezőkövesden Ádám Imre, a VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke. Dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere köszöntőjében egyebek mellett a várost érintő beruházásokról és a fejlesztési tervekről tájékoztatta a jelenlévőket. A vállalkozók a Széchenyi Hitelprogram lehetőségeinek, valamint a VOSZ tanácsadási szolgáltatásának bemutatása után az EKÁER működéséről és gyakorlati tapasztalatairól hallgathattak előadást. Emellett megismerkedhettek az e-kereskedelem, az online hirdetések gazdasági jelentőségével, míg zárásként a PR ügyfélszerzésben betöltött szerepéről esett szó a mezőkövesdi strukturált tapasztalatcserén.