Mengyi Roland mutatta be a Fidesz tiszaújvárosi jelöltjeit

A tiszaújvárosi jelöltbemutatón részt vett dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Elnöke. Az eseményen elhangzott:  a választók támogatásával szeretnék megvalósítani a FIDESZ-KDNP jelöltjei a Tiszaújváros Megújul című programot.

„Szeretném bemutatni Tiszaújváros új, következő polgármesterét és csapatát. Tiszaújvárosban igazi rendszerváltásra van szükség” – szögezte le kezdésként dr. Mengyi Roland. Kell egy csapat – utalt a Régi idők focijára, s Tiszaújvárosban ez meg is van, az élén Cziberéné Bencze Magdolnával, akit az országgyűlési képviselő jó szívvel ajánlott a választók figyelmébe, mint családanyát és közéleti személyt, a városi FIDESZ  csoport elnökét. Komoly feladathoz komoly emberre van szükség. Emlékeztetett rá, hogy amennyiben fejlődni akar a város, akkor nem lehet 8 évig ellenzékben. „Ezen változtatni kell! Ennek garanciája Cziberéné Bencze Magdolna és csapata” – vonta le a következtetést dr. Mengyi Roland.

 

A polgármester jelölt bemutatkozásként elmondta, hogy házas, három gyermek édesanyja, több, mint 10 éve dolgozik pedagógusként, informatika tanárként a helyi gimnáziumban. Hangsúlyozta, hogy nyitott szemmel nézi a világot, rengeteg tapasztalatot szerzett, amelyet szeretne a város érdekében hasznosítani. „Szeretem a rendet, mindig  tisztességre törekedtem”- jelentette ki Cziberéné Bencze Magdolna. Emlékeztetett rá, hogy a kisgyermekes családok jelentik Tiszaújváros jövőjét, de minden tisztelete a várost felépítő időseké. Kiemelte, hogy van programjuk, amelyet szakemberek bevonásával készítettek. A város kimozdításához új, szemléletében más csapatra van szükség. Emlékeztetett, hogy nem lehet örökké ellenzékben lenni, amennyiben a polgárok bizalmából megválasztják a kormányzattal együttműködésben, tisztességgel, felelősséggel kíván dolgozni Tiszaújvárosért.

 

Ezt követően bemutatkoztak a csapattagok, vagyis a FIDESZ-KDNP tiszaújvárosi jelöltjei: Hajdu Hajnalka, Adorján Károly, Hadobás László Pál, Toperczer Tibor, dr. Juhász Péter, Demblovszky Gábor, Tóth Sándor és Réti Jánosné.

 

Forrás: mengyiroland.com