Vállalkozókkal egyeztetett Mengyi Roland a Vidékfejlesztési Programról

Dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő május hónapban a körzetét járta, hogy a helyi vállalkozókat és civil szervezeteket tájékoztassa a térség fejlesztési lehetőségeiről.

Posta György polgármesterrel a Tokajban élő vállalkozókat, egyesületek és alapítványok vezetőit Magyarország gazdaságpolitikai eredményeiről, gazdasági növekedés és foglalkoztatás politika helyzetéről, valamint a Vidékfejlesztési Program illetve a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program részleteiről tájékoztatta.

Füzesséri József polgármesterrel tájékoztatta a Szikszón élő vállalkozókat a Vidékfejlesztési Program illetve a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program részleteiről, Koncz Ferenc polgármesterrel pedig a Szerencsen élő vállalkozókat a Vidékfejlesztési Program ill. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program részleteiről.

\"Mengyi


Mengyi Roland Balog Zoltán miniszter úrral a komplex programokkal fejlesztendő térségek lehetőségeiről egyeztetett
Butta László polgármesterrel a Tarcalon élő vállalkozókat a Vidékfejlesztési Program ill. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program részleteiről, Dr. Bodnár László polgármester és Koleszár Gábor kirendeltségvezető úrral tájékoztatta a Bekecs településén élő vállalkozókat és civil szervezetek képviselőit a Vidékfejlesztési Program és a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program részleteiről.

\"Hernádvölgye és Taktaköz polgármesterei egy emberként állnak ki a közös területfejlesztési programunk mellett- mondta Mengyi Roland, miután Balog Zoltán miniszter úrral a komplex programokkal fejlesztendő térségek lehetőségeiről egyeztetett, ahol kiderült: Taktaköz és a Hernádvölgye térségek kiemelt figyelmet igényelnek…


Forrás és kép: Facebook

-csa-