Romantikus Valentin napi szállások

Szerelmes hétvégét tervez kedvesével, amikor valóban minden csak kettőjükről szól? Kiszakadna kicsit a megszokott környezetből, és olyan helyszínen hódolna a pihenésnek, ahol minden körülmény adott a testi, lelki feltöltődéshez? Valentin napi szállás iránt érdeklődve számos lehetőség közül választhat, hiszen hazánk frekventált idegenforgalmi régiói is gőzerővel készülnek az ünnepre.

A ma már nálunk is jelentős tradíciókkal bíró ünnep kapcsán megéri akár még ismeretlen tájakat is felfedezni kedvesével, ráadásul, ha jól választ, akkor olyan különleges élményekben is része lehet, mint a gyertyafényes vacsora halk zenével, a felolvasóestek, vagy a páros masszázs. Az utisugo.hu azt javasolja, hogy érdemes már most tájékozódni a legjobb Valentin napi szállás ajánlatokról, hiszen így időben foglalhat, és biztosan lesz szabad hely a választani kívánt helyszínen.

 

Februári hétvége a Balatonnál

A „magyar tengerre”, mint potenciális úti célra legtöbben csak a késő tavasztól kora őszig terjedő időszakban szoktunk gondolni, pedig ennél jóval többet érdemel hazánk népszerű régiója. Valentin napi szállás után keresgélve is érdemes megismerni a Balaton kínálatát, ugyanis remek wellness hotelek és fedett fürdők várják a pihenni vágyókat.

 

A déli part abszolút favorítjának számító Siófok februárban is remek ajánlatokat ígér, de Balatonalmádi, Balatonkenese, vagy a páratlan szépségű Balatonfüred is igényesebbnél-igényesebb hotelekkel szolgálja a romantikázni vágyók igényeit. Hála a rendszerint ilyenkor meghirdetett akciós csomagajánlatoknak, nem csak a szállást, vagy a hotelekhez tartozó fedett fürdőket használhatjuk a meghirdetett árakért, hanem részt vehetünk például páros masszázson, vagy Valentin napi gyertyafényes vacsorát is elkölthetünk kedvesünkkel.

 

Simontornya: távol a világ zajától

A természet és a vidék szerelmesei számára egyedülálló lehetőséget kínál Simontornya, ahol különleges környezetben várja vendégeit a Fried Birtok. A parkosított környezet mellett igényesen felszerelt szobák, sportolási lehetőségek, borkóstolás, fedett medencék és többféle szauna is áll a szerelmesek rendelkezésére. A francia Kastélypark egyébként télen is gyönyörű, az ünnepi hétvége estéjén pedig gyertyafényes vacsora részesei lehetnek azok, akik Valentin napi szállás kapcsán a talán kevésbé ismert, de annál felejthetetlenebb élményeket kínáló kastélyszálló mellett teszik le a voksot.

 

Romantika Demjénben

Az Északi-középhegység nem véletlen örvend kiemelt népszerűségnek az év bármely hónapjában, hiszen területén remek fürdők találhatóak meg. A Demjéni Termál Völgy a Bükk lábánál helyezkedik el, és az élményfürdőzés mellett barlangfürdő kínálta lehetőségeket is kínál. Mindezt érdemes kihasználni akkor is, ha a szerelem ünnepéről van szó, hiszen a terület egyik népszerű szállodája remek csomagajánlattal igyekszik felejthetetlenné tenni a Valentin napot. Az esti koktélozásnak, a páros földfürdőnek és a meglepetés bekészítéseknek köszönhetően a párok valóban úgy érezhetik, hogy ezen a hétvégén minden róluk és egymás kényeztetéséről szól.

 

Valentin napi szállás iránt érdeklődve megéri körülnézni a régió ajánlatai között is, hiszen Demjén mellett Egerszalók, vagy például Miskolctapolca is kiváló lehetőségeket kínál.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy Valentin nap környékén sokan kelnek útra, és töltik szabadidejüket párjukkal otthonuktól távol. Hogy a legjobb ajánlatokat még elcsípje, érdemes mihamarabb körülnéznie az ünnepi kínálatban, ezzel akár meglepetést okozva annak a személynek, aki a legfontosabb az Ön számára!