Átfogó átalakítással korszerűsítették a miskolci INTERSPAR áruházat

Új SPAR to Go étterem is nyílik újra a modernizált miskolci hipermarketben, ahol megnövelt árukínálat és egy tágasabb piactér igazi élménnyé varázsolja a bevásárlást.

A megyeszékhely és térségének lakói egy alapjaiban megújult INTERSPAR hipermarketet vehetnek birtokba. Az eladótérben két, jól bejárható bevásárlói kört építettek ki, amelyek a kényelmesebb válogatás mellett a célzott vásárlást is lehetővé teszik. Az új elrendezéshez esztétikus, letisztult és vonzó forma- és színvilág társul. A pénztárzónába önkiszolgáló gyorskasszákat is telepítettek. A pénztárgépek kezelőfelülete egyszerű és könnyen áttekinthető, és a készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget kínálnak: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát, SPAR ajándékkártyát használni, de az Erzsébet-utalványok is beválthatóak.

 

A miskolci INTERSPAR áruház 2018. november 29-től várja vásárlóit

 

A miskolci városközpont Szinvapark Bevásárlóközpontjában található áruház 3470 négyzetméteres vásárlóterületét a korábbi kialakítástól eltérő módon tervezték át. A belépéskor a friss árukat kínáló zöldség-gyümölcs és pékáru osztály sokszínű és modern piacként tárul a látogatók elé, felidézve a hagyományos piacok közvetlen hangulatát. Az új szolgáltatások között pedig különlegesség a SPAR to Go étterem.

 

A modernizálás után az épület nemcsak szebb, de jóval energiatakarékosabb is lett. Az áruház összesen 102 munkavállalónak biztosít munkahelyet.

 

A miskolci INTERSPAR áruház 2018. november 29-től várja vásárlóit a megszokott nyitvatartási rend szerint.

 

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4.

H-Szo: 6:00-22:00

V: 8:00-19:00