Életünk megkönnyítője, az öntapadó akasztó

Sokunk egyetérthet abban, hogy az öntapadós akasztó nagyszerű találmány! Nem kell fúrni a lakásban, pláne az albérletben, nincs külön eszközigénye, valamint azonnal, gyorsan és sokoldalúan alkalmazható. Ám nem csak kulcsot és törölközőt akaszthatunk rá! Mutatunk néhány rendkívül praktikus megoldást!

 

Egy öntapadó akasztót bárhová felragaszthatunk és eltávolíthatjuk anélkül, hogy nyomot hagyna, megrongálná a falat. Bátran használhatjuk a legkülönfélébb megoldásokra az öntapadós akasztót falra, hiszen tartós technológiával készült. Nem kell attól tartanunk, hogy nem bírja tartani biztonságosan a tárgyakat, hogy nem jó a teherbírása. Ha ebbe belegondolunk, szárnyalhat a fantáziánk, mennyi helyzetben jöhet jól az alkalmazása akár a nappaliban, akár a fürdőszobában! Mutatunk néhány tippet ötletadónak.

 

1, Használhatjuk kábelvezetőnek az asztal lábán, hogy ne fityegjen rútul a vezeték összevissza.

 

2, Rögzíthetjük vele a routert a falon, hogy erősebb legyen a wifi jel.

 

3, Segítségével a monitor oldalán, vagy mögötte tárolhatjuk a fejhallgatót.

 

4, Rendkívül elegánsan tudjuk ráakasztani a karnisrudat anélkül, hogy akasztó után szaladgálnánk fél napig a városban.

 

A legegyszerűbb megoldás karnisra, ami valaha létezett

 

5, Ha a szemetes tasak mindig behúzódik a kukába, akaszd ki a fülét vagy a megkötőjét a kuka oldalán egy fejjel lefelé fordított öntapadós akasztóra!

 

6, Fedőket tárolhatsz vele a konyhaszekrény belső oldalán! Ragassz egy-egy akasztót 8 és 4 óra magasságába a konyhaszekrény belső ajtajára és már csak bele kell csúsztatnod a fedőket.

 

7, A fedőkhöz hasonlóan, a konyhaszekrény belső oldalára akaszthatsz bármit, amit nem akarsz szem előtt hagyni, viszont jól jönne, ha mindig kéznél lenne. Például egy pár gumikesztyűt!

 

8, A zabpelyhes doboz oldalán rögzítheted az adagoló kanalat, hogy ne kelljen reggel félálmosan keresgélned.

 

9, Az egymás mellé oldalra fordítva felragasztott akasztók nagyszerű fogkefetartók is lehetnek.

 

10, Nem akartál szöget ütni a bejárati ajtóba, hogy koszorút akaszthass rá? Ha az ajtó belső oldalára fejjel lefelé felragasztasz egy akasztót, beleakasztasz egy szalagot, amit átvezetsz az ajtó tetején, a végére kötheted a koszorút. Rendkívül barátságos és elegáns látvány!

 

11, Tarthatod rajta az olvasószemüvegedet a könyvespolc oldalán.

 

12, Két akasztó alulra, egy oldalra és kész is a tablettartó!

 

13, Egy-egy akasztóra illesztett csíptetős vállfa közreműködésével egy szempillantás alatt elkészítheted az otthoni kiállításodat!

 

14, Egy rúd két akasztó közé és már pakolhatod is végig rá a magassarkú cipőidet!

 

15, Ráakaszthatod a kukát a konyhaszekrény belső oldalán.

 

16, Ha egy kis tartót rögzítesz a konnektor mellé vele, beleteheted a telefonodat, amíg töltődik.

 

17, Akaszthatsz rá tükröt, képet, vagy dísztányért!

 

 

Valójában tényleg csak a kreativitásunk szabhat határt annak, hogyan könnyítsük, szépítsük meg mindennapjainkat néhány öntapadós akasztó használatával.