Szoptatás? Eloszlatunk pár tévhitet!

A várandóssággal és a babagondozással kapcsolatban számtalan kérdés merül fel az emberben, de a sokféle válasz, ellentmondó információ könnyen el is bizonytalaníthat. Segítünk, hogy néhány, szoptatással kapcsolatban kérdésben tisztán láss!

 

A kismamák számára megfogalmazott bölcsességeknek se szeri, se száma, ráadásul nincsenek univerzális megoldások sem, hiszen minden nő, minden terhesség, minden baba más. Ne ess azonban kétségbe, ne vedd meg a szembejövő összes csodaszert, hanem hallgass józaneszedre és bízz ösztöneidben! Egy szuper, multifunkcionális eszközt ajánlunk neked, ami kényelem és felhasználás kérdésében is befutó lehet számodra: itt az ideje, hogy megtudd, a szoptatópárna előnyei nem csak mesék! 

 

1. tévhit: Vagyonokat kell költenem!

 

Ne félj, ha nem akarod, nem kell egy kocsi árát beleölni a babaszobába! A boltokban és az online áruházak virtuális polcain ezer és ezer kiegészítő, kellék, és fantasztikus újdonságban beállított kütyü között választhatsz, de legnagyobb részükre nyugodt szívvel nemet mondhatsz. A kiságy, a pelenkázó, a babamatrac persze alapok, ám egy-egy okos megoldás több dolgot is helyettesíthet.

 

A hosszú, henger formájú, szabadon formázható és hajtogatható szoptatópárna igazi dzsóker: A várandósság alatt egyre nehézkesebbé váló alvás és pihenés alatt ideális támasztékot nyújt pocakodnak, lábaidnak, gerincednek, a szoptatás alatt pedig segít neked a babát helyes pozícióban tartani. Ráadásul a párna speciális kialakítása miatt, az etetés utáni alváshoz pár mozdulattal kényelmes és biztonságos fészket varázsolhatsz belőle apróság számára. Hát nem csodálatos?

 

Fontos a higgadt és átgondolt vásárlás akkor is, ha a kisbabánkról van szó

 

2. tévhit: Fájni fog a hátam és a karom!

 

Nem törvényszerű, hogy a szoptatásba belerokkansz. Tény, hogy a súlyában egyre gyarapodó baba megtartása nem egyszerű, de itt is segít a szoptatópárna: átveszi tőled a csöppség súlyának javarészét, így megszűnik a nyomás karjaid, vállaid és nyakcsigolyáid táján. Ehhez nem kell mást tenned, csak tekerd derekad köré a párnát: babádat máris jól tudod tartani, anélkül, hogy az az izmaidnak nehezükre esne. A párna garantálja a kényelmes és biztonságos alátámasztást, így ti maximálisan egymásra tudtok fókuszálni

 

3. tévhit: Biztos műanyag ez is!

 

Mindezt egyetlen párna tudja? És még hordozható is? Vagyonokba sem kerül? Ez túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, biztosan silány anyagokból gyártják… – ha erre a következtetésre jutsz, nagyobbat nem is tévedhetnél: a Sonmart szoptatópárnái a legjobb minőségű, pihe puha, 100%-os pamutból készülnek, és egytől egyig 60 Celsius fokon moshatók! A széles választék és gondos tervezés pedig lehetővé teszi, hogy klasszikus egyszínű, mókás figurákkal feldobott, vagy stílusos mintázatú darabot válassz magadnak és babádnak. Meggyőztünk?