Az ország legnagyobb sörfesztiválja Miskolcon kerül megrendezésre

Az ország legnagyobb sörfesztiválja, a Miskolci Sörfesztivál szeptember 3-tól 6-ig kerül megrendezésre idén a Népkertben!


Szeptember első hetében újra benépesül a miskolci Népkert, immár harmadszor kerül megrendezésre a Miskolci Sörfesztivál, a legnagyobb hazai \"sörünnep\". A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, a szervezők felkészültek az előző években tapasztalt közel 70.000 fős látogatói szám fogadására és bővítették a gasztronómiai kínálatot.  LayZee, a Mr. President alapító tagja már biztosan ott lesz a Miskolci Sörfesztiválon. A \'90-es évek óta népszerű dance formáció nem először jár Miskolcon, idén is fergeteges bulira számíthatunk!

 

\"A

 

A Miskolci Sörfesztivál szeptember 3-tól 6-ig kerül megrendezésre idén a Népkertben

 
2015. szeptember 3 - 6. között a Sörfesztivál idején az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a Népkert környékén:
Csütörtök reggel 06.00 órától hétfő reggel 06.00 óráig teljes park menti hosszában lezárják a Budai József utcát, valamint a Lévay József utcát a Budai József utcával összekötő valamennyi mellékutcát. Az említett utcákba csak az ott lakók, valamint a telephellyel, illetve engedéllyel rendelkező járművek hajthatnak be.A Szigligeti téren pedig tilos a várakozás a fesztivál ideje alatt, az ott lakók kivételével.A Görgey A. utcán, illetve a Lévay u. - Szabadságharc u. kereszteződésében 0-24 óráig működnek a közlekedési lámpák.A Tudomány és Technika Háza, a Megyei Könyvtár és a Mindszenti temető melletti parkolókat csütörtökön és pénteken 15.00 órától ingyenesen használhatják az autósok.

 

 

-kt-