Gazdaságlátogatások Miskolc környékén

Gazdaságlátogatásra invitálja a régióban élőket a miskolci biopiacot és a Miskolci ZÖLD KOSÁR Közösséget szervező Észak-Magyarország Flórája Faunája Alapítvány.


A legutóbbi ilyen gazdaságlátogatásra 2015. július 11-én, szombaton került sor a Miklós család Mikóháza és Pálháza között elterülő gazdaságában, egy az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósuló projekt keretében. A rendezvény célja volt, hogy a Zöld Kosár szervezői még közelebbi kapcsolatba hozzák egymással a kosárba beszállító termelőt illetve a fogyasztókat, valamint, hogy a részt vevők megismerkedhessenek az Európában egyedülálló kárpáti borzderes szarvasmarha fajtamegőrző programmal.  

 

\"Gazdaságlátogatásra

 

Gazdaságlátogatásra invitálja a régióban élőket a miskolci biopiacot és a Miskolci ZÖLD KOSÁR Közösséget szervező Észak-Magyarország Flórája Faunája Alapítvány
„Gazdaságlátogatások a Zöld Kosár Kozösségben –Miklós Rudi és Miklósné Molnár Eszter családi gazdasága- avagy találkozás a kárpáti borzderesekkel” címmel meghirdetett közösségi eseményre a helyi zöld gazdaságfejlesztésben közvetlenül érintetteket: bio gazdálkodókat és tudatos vásárlókat - továbbá helyi döntéshozókat, civileket, és fiatal önkénteseket - vártak a szervezők. A programot több helyi kistermelő chili-, sajt- és mézkóstolója is színesítette.

 

-kt-