Miskolc lakosai is igénybe vehetik a posta modern pénzügyi szolgáltatásait

Új szolgáltatás érhető el a miskolci postán!  Már igényelhető a Posta Személyi Kölcsön is, amely ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára is elérhető.


Már 345 postán – köztük Miskolc 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 9-es, 10-es és 23-as postán is elérhető a posta legújabb pénzügyi terméke, a Posta Személyi Kölcsön. A Magyar Posta 2700 fiókjával a kistelepüléseken is jelen van, számos helyen az egyetlen pénzügyi szolgáltató. A posta biztosítja a modern pénzügyi termékekhez való hozzáférést a nagyvárosokon túl a kisebb vidéki településeken élők számára is.

\"Magyar

 

Miskolc lakosai is igénybe vehetik a posta modern pénzügyi szolgáltatásait
A Posta Személyi Kölcsön  paraméterei teljesen megfelelnek egy átlagos család és a Magyar Posta ügyfélköre igényeinek: 2-4 év közötti futamidőt és 200-500 ezer forint között igénybe vehető kölcsönösszeget biztosít, kedvező kamatozás mellett. A Posta Személyi Kölcsön az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező ügyfeleknek is elérhető, hiszen nettó havi 100.000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

 

-csa-