Pelczné Gáll Ildikó adta át a félmilliárdos miskolci kórházberuházást

Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke mondott beszédet a miskolci gyermekrehabilitációs osztály sportterápiás épületének átadásán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban   csaknem félmilliárd forintos beruházással épült meg a gyermekrehabilitációs osztály sportterápiás épülete, amelyet 2015.július elején adtak át. Ez a létesítmény a betegek minden igényt kielégítő rehabilitációját, teljes gyógyulását szolgálja majd.  A rehabilitációs ellátórendszer fejlesztése az észak-magyarországi régióban című, több mint 4,6 milliárd forintos uniós projekt keretén belül valósult meg a fejlesztés.

 

\"Borsod-Abaúj-Zemplén 

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban csaknem félmilliárd forintos beruházással épült meg a gyermekrehabilitációs osztály sportterápiás épülete
A beruházással fejlesztették a járóbeteg-ellátást, bővült a rehabilitációs ellátások köre, és saját fürdővel kiépített szobákat is kialakítottak. Pelczné Gáll Ildikó másfél éve az intézmény alapkőletételén is jelen volt. A politikus most annak a reményének adott hangot, hogy ez az európai színvonalú rehabilitációs részleg az itt dolgozók magas szakmai munkájának, szakmai szolgálatának köszönhetően a betegek javára szolgál majd.

 

MTI/MCOnet