Tíz gólt lőttek, de kiestek a Jegesmedvék

A DVTK Jegesmedvék csapata a második helyet szerezte meg a Kontinentális Kupa miskolci csoportkörében, miután október 25-én este 10:2-re legyőzték a spanyol bajnokot.

A vasárnap esti találkozóra nem sok izgalom maradt, mivel délután a Mogo Riga 4-1-re megverte a Jesenice csapatát, így ők jutottak a Kontinentális Kupa harmadik körébe. Ez azt is jelentette, hogy a Jegesmedvék számára egy tétnélküli találkozó következett a spanyol bajnok CH Jaca ellen. Ennek ellenére a Jegesmedvék nagy lendülettel kezdtek, ahogy az elvárható volt beszorították szerényebb tudású ellenfelüket.


A DVTK Jegesmedvék - CH Jaca Kontinentális Kupa mérkőzés összefoglalója


DVTK Jegesmedvék: Adorján – Gőz, Sagert, Hajós, Galanisz, Somogyi, Popovics, Pavuk, Láda B., Ritó, Tóth, Laczkó, Dansereau, Leppanen, Vojtkó, Miskolczi, Booras, Cseter, Kiss(k).

 
– Sokba került az a rengeteg kihagyott helyzet az első napon - nyilatkozta a lefújás után a Mayer Péter, a miskolci jégkorongcsapat edzője a Nemzeti Sportnak .


A nemzetközi szereplés után a Jegesmedvék a hazai bajnokságban vigasztalódhatnak, melyet 8 pontos előnnyel vezetnek a Debreceni Hoki Klub előtt.

Miskolci Jegesmedvék/MCOnet