Még jelentkezhetnek a miskolciak az MCC egyetemi programjára

A miskolci végzős diákoknak is van lehetősége a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programjára jelentkezni 2022.június 19-ig.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) országosan 6 képzési központjába Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Szegeden és Pécsen azokat a végzős középiskolásoknak a jelentkezését várja, akik szeretnének egy összetartó, motiváló csapat részeseivé válni.
 
A hallgatókat elismert szaktekintélyek oktatják
 
Az MCC egyetemi programja Európában is egyedülálló, a magyarországi hagyományos felsőoktatást kiegészítő, kiscsoportos, személyre szabott, több tudományágat felölelő képzést biztosít. Iskolánként és szakterületenként nemcsak elméleti, de gyakorlati ismeretekkel is támogatják a hallgatók karrierútját.
 
Az MCC célja, hogy a fiatalok oktatása ne anyagi helyzetüktől, hanem kizárólag képességeiktől és motiváltságuktól függjön, és a tehetséges magyar hallgatók külföldi tanulmányaik során elmélyített tudásukat itthon, az országért és szűkebb környezetükért kamatoztathassák.
Az MCC közösségében tanulókat elismert szaktekintélyek, hazai és külföldi vendégoktatók és előadók oktatják. A hallgatoknak lehetőségük van tudatosan felépíteni karrierútjukat, kapcsolatokat építhetnek, részt vehetnek az MCC által szervezett programokon, emellett pedig még a kollégiumi lakhatásukról is gondoskodnak.
 
Az intézmény mindazon első egyetemi évüket a 2022/2023-as tanév őszi félévében kezdő hallgatók jelentkezését várja, akik a budapesti, debreceni, győri, miskolci, pécsi és szegedi egyetemek nappali tagozatos hallgatóiként kívánják tanulmányaikat megkezdeni. A képzések a felvételt nyerő tanulóknak ingyenesek.
 
BG
Forrás: MTI, MCC
A képek illusztrációk