Tulajdonosváltás történt a miskolci sportklubnál

Január hetedikén jelentette be a Diósgyőri VTK egyesülete, hogy új tulajdonost kap a patinás klub. A szerződést aláírták, 110 év után mától a Borsodi Sport Holding Kft. a 100%-os klubtulajdonos vállalat. 

A magyar sportban kiemelkedő helyre pozicionált DVTK eddig is remek teljesítményt nyújtott, az új vezetés szerint azonban mostantól mégjobban odafigyelnek mind a háttérben meghúzódó infrastrukturális fejlesztésekre, mind a sportolókra és a professzionális edzői háttérre.  

 

Szurkolótábor

Szurkolótábor

 

A Borsodi Sport Holding Kft. közleménye szerint a DVTK-hoz húsz szakosztály és egy észak-magyarországi labdarúgó-hálózat is tartozik, amelyre maximálisan figyelni fognak. A kétéves stadiont is megfelelően fogják kezelni.  

Az edzőközpontot folyamatosan bővítik 2021-ben is, az orvosdiagnosztikai központot fejlesztik, nemsoká elkészül a multifunkciós csarnok. Terveik szerint Salgótarjánba és Egerbe is építenek majd sportlétesítményeket a jövőben. Sport szinten a cél az, hogy a DVTK még magasabb pozícióba jusson a ranglétrán, hazai és nemzetközi sikereket elérve.  

 

 

M. A.

Forrás:mti